POS Sector Besplatna verzija programa

Picture of Haris Čusto
Haris Čusto

Podijelite na društvenim mrežama:

POS Sector - program za ugostiteljstvo

Tablica sadržaja

U POS Sectoru odlučili smo se na uvođenje besplatne verzije našeg programa za fiskalne kase. U ovom blog postu pokušat ćemo Vam odgovoriti na pitanje zašto to radimo. Ali i na druga pitanja koja bi Vas mogla zanimati. Kao npr. Kome je namenjena besplatna verzija programa? Koje opcije programa mogu koristiti? Kako da sam naučim koristiti program? U čemu je kvaka? Da li ja to mogu koristiti zauvek besplatno? Itd. Pa krenimo redom s pitanjima.

Zašto to radimo?

POS Sectoru trudimo se pratiti potrebe naših klijenata i potrebe tržišta, kao i trendove u svetu POS sistema. Postoji skupina malih preduzetnika ili onih koji tek ulaze u svijet preduzetništva. Oni ne žele plaćati program za printanje fiskalni računa. Iz razloga jer isprintaju dva tri računa dnevno ili mesečno, i mi se slažemo s njima. Stava smo da se takve usluge ne bi trebale naplaćivati.

Naša glavna poslovna grana je ugostiteljstvo, koje također ima slične probleme. Postoje mali ugostitelji kojima je preskupo mesečno izdvajati novac za fiskalnu kasu pored svih ostalih troškova.

Za njih na tržištu ne postoji ovakva inicijativa i mi želimo biti u tome prvi. POS Sector je do sada imao opciju besplatnog prvog meseca korištenja programa, ali sada idemo i korak dalje.

Ako netko planirati otvoriti neki veći objekt ovo je idealna prilika da preuzme program besplatno i nauči ga koristiti. Znamo da je to teže bez podrške, ali je moguće. Moći će mesecima unapred imati uvid u praktičan rad u ugostiteljstvu, osmisliti i dodati normative, isplanirati postavke stolova, skladišta itd. Kada se odlučiti krenuti u rad imat će sve spremno.

 

Preuzmite besplatnu verziju POS Sectora

 

Kome je besplatna verzija namenjena?

Kao što smo ranije spomenuli besplatna verzija namenjena je isključivo malim korisnicima, posebice manjim ugostiteljima. Korisnicima koji printaju manji broj računa dnevno ili mjesečno.

Iako je naša primarna grana ugostiteljstvo, program mogu koristiti i svi ostali: advokati, cvećarne, malotrgovci, tržnice, dostavljači itd. Svatko kome je potrebno printati fiskalne račune.

Mali broj računa je bitan zbog toga što je baza podataka u besplatnoj verziji ograničena. Svaki unos u program popunjava bazu. Bio to račun, normativ, artikal ili bilo što drugo. Zbog toga je besplatna verzija namenjena korisnicima koji ne printaju previše računa.

Također ova verzija idealna je za korisnike koji tek planiraju da otvore objekt. U tom slučaju mogu preuzeti program i pripremiti se za korištenje mesecima unapred.

U slučaju da planirate otvaranje caffe bara, restorana ili kluba, uz to što ćete naučiti koristiti program, moći ćete pripremiti skladište, uneti normative za jela, ubaciti artikle i podesiti analitiku.

Moći ćete upoznati cijeli program i uvideti da li je to što Vama treba u ovom trenutku.

Što mogu s besplatnom verzijom raditi?

Najjednostavnije rečeno, možete početi raditi. Ova verzija sadrži sve potrebno za početak rada bilo kakvog poslovnog subjekta i vrste posla.

Potrebno je da prvo skinete ovu verziju programa, na email ćemo Vam poslati upute kako aktivirati licencu. I spremni ste za početak rada. Bez ikakvih dodatnih ili skrivenih troškova.

Ukoliko ste ugostitelj moći ćete koristiti i sve opcije standard verzije programa, koje će Vam biti od posebne koristi. One su dizajnirane isključivo za ugostitelje.

Tu spada kreiranje normativa za jela u Vašem restoranu koja su neophodna za praćenje troškova i naprednije vođenje ugostiteljskog objekta. Tu je i opcija rada po stolovima s kojim ćete moći izraditi pregledno sučelje stolova. Happy hour cijene i najvažnije vođenje skladišta.

Za vođenje skladišta knjigovođe naplaćuju i do 7000 rsd mesečno. POS Sector će Vam taj dio posla olakšati i sačuvati Vam novce. To su samo neke od naših naprednih opcija standard verzije programa.

Kako ću naučiti koristiti program?

Prilikom prvog pokretanja programa pozdravit će Vas naš wizard koji je dizajniran da Vam pokaže kako koristiti osnovne funkcije programa. Vrlo je jednostavan i kroz par koraka bit ćete upoznati s osnovnim sučeljem programa.

Nakon što otvorite program potrebno je izvršiti upis licence u programa. Licencu ćemo Vam automatski poslati na email nakon preuzimanja programa.

“S besplatnom verzijom programa ne dobivate mesečnu telefonsku podršku. Znamo da je proces učenja malo teži bez naše podrške, ali nikako nije nemoguć.”

Plaćenom licencom programa dobivate besplatnu obuku i prezentaciju, kao i celokupno podešavanja i spremanje za rad.  Isto tako svaku nadogradnju programa i nove funkcije dobiti ćete besplatno kako se program bude razvijao. Mi ćemo pratiti sve zakonske promjene i besplatno usklađivati program sa zakonom. Uz to dobivate 0-24h telefonsku podršku.

Program je jednostavan i intuitivan za koristiti. Napravljen s korisnicima na umu. Podržava rad s touchscreenom kao i rad s mišom i tipkovnicom. Unos artikala je iznimno jednostavan. Sve operacije radite jednim klikom. Za edukaciju novih korisnika napravili smo i serijal videa u kojima možete vidjeti kako se program koristi.

Ukoliko Vam neki od koraka ne bude jasan, uvek možete poslati upit na email: pos@possector.com i dobiti ćete odgovor u najkraćem mogućem roku.

normativi u ugostiteljstvu kreiranje

U čemu je kvaka?

Nema kvake. Da tako je, sve je potpuno besplatno. Sve opcije naše standard verzije programa mogu se koristiti. Od onih jednostavnih poput unosa artikala i printanja računa, pa sve do napredni kao što je vođenje skladišta, unos normativa, happy hour cijene itd.

Ono što ne dobivate besplatnom verzijom programa jest naša telefonska podrška. Kao i neograničena baza podataka, na taj način željeli smo ograničiti većim barovima i trgovcima da koriste naš program zauvijek.

Popunjavanjem baze nećete moći nastaviti koristiti program. U tom slučaju možete prijeći na plaćeni model programa. Sve što ste unijeli do tada: artikle, normative, izvešća, sve će ostati u programu za neometan nastavak rada.

Da li mogu koristiti program zauvijek?

Naravno. Pod uvetom da ste mali korisnik i da ne printate veći broj računa dnevno. Također ako koristite normative, skladište i sve napredne opcije, baza će se prije popuniti.

Ukoliko vodite bar, malu trgovinu, i slično moći ćete koristiti program besplatno zauvek.

Nadamo se da smo uspeli predvidjeti i odgovoriti na sva pitanja vezana za besplatnu verziju programa. Ako imate još pitanja, ne ustručavajte se i pošaljite nam email na adresu pos@possector.com. Tim POS Sectora će Vam rado pomoći.

 

Preuzmite besplatnu verziju POS Sectora

Podijelite na društvenim mrežama:

Kategorije

Pročitajte povezane članke

Već su prošle dve godine otkako je elektronska fiskalizacija stupila na snagu, donoseći značajne...

Upotreba nelegalnog ili nelicenciranog softvera postala je toliko raširena da mnogi korisnici prihvataju takvo...

Pre nego što bi započeo dugo putovanje, sigurno bi proverio automobil koji je stajao...

U centru poslovanja svakog ugostiteljskog objekta je fiskalna kasa – ključno sredstvo ne samo...

Dolaskom sunčanih prolećnih dana, terase ugostiteljskih objekata postaju žarišta društvenog života, mameći prolaznike i...

U današnjem dinamičnom svetu ugostiteljstva, gde brzina, efikasnost i preciznost igraju ključnu ulogu u...

Među prvima saznaj korisne informacije o ugostiteljstvu i pogodnostima koje pružamo.

Iz prve ruke znamo šta ti je potrebno da unaprediš svoje poslovanje.

Preko 4000 korisnika. Prvih mesec dana besplatno.

Započni besplatno. Bez ugovorne obaveze. Prestani s korišćenjem kad želiš.

Prijavite se na našu newsletter listu kako bi pregledati naše predhodne i prvi saznali termine održavanja budućih webinara!

Nakon što unesete ispravnu e-mail adresu bićete u mogućnosti pogledati dosadašnje webinare.