Mi ne učimo o ugostiteljstvu, mi smo izgradili našu firmu sa njim

1998

1998

Sve je počelo u vremenu kada smo se i sami bavili ugostiteljstvom. Kako nam je posao rastao tako su problemi sa postojećim softwar-ima bili ne rešivi. Gubili smo dosta vremena i novca, a naših 25 konobara uvek se žalilo kako im softwari prave problem prilikom naručivanja i komunikacije sa šankom ili kuhinjom.

1998-2006

1998-2006

U vođenju objekta trošili smo bespotrebno puno sati na radnje koje su se po nama podrazumevale da treba da su brže i jednostavnije za svakodnevnu upotrebu, poput dodavanja nove robe na skladište ili pregleda dnevnih i mesečnih izveštaja.

2006

2006

U jednom trenutku nakon ispostavljenog velikog računa za nadogranju koja nije tačno niti radila odlučili smo se da napravimo software koji će zadovoljiti tačnost, jednostavnost i sigurnost koja nam je bila preka potreba.

2007

2007

Nakon prvih verzija POS Sectora koje smo testirali sami na sebi 2007 godine, javljao bi nam se jedan po jedan lokalni ugostitelj sa željom da koristi POS Sector.

2008 - 2015....

2008 - 2015....

Tada smo prepoznali vrednosti rešenja svakodnevnih problema poslovanja ugostitelja sa POS Sectorom. Krenuli smo u izradu druge verzije POS Sectora prilagođenu većem broju korisnika, različitim jezicima, različitim porezima i gradeći odličnu podršku koja nam je nedostajala kada smo i sami bili ugostitelji.

Postani zadovoljni korisnik POS Sectora ili postani jedan od naših srećnih partnera

Ako ne ideš za onim što želiš,
Nikad ga nećeš imati.
Ako nikad ne pitaš,
Nikad nećeš saznati.
Ako se nikad ne pomeriš napred,
Uvek ćeš biti na istom mestu.
Kreni!