Periodični izveštaj

 

Periodični izveštaj vam omogućava zbirni periodični prikaz izveštaja. Ovaj izveštaj možete da kreirate po vašoj potrebi, odnosno volji. Izveštaj može da sadrži sve potrebne informacije i pogodno je za brzo, sveukupno izveštavanje. Ispisuje se na POS štampač.

Zbirno izvješće za period

Uputstvo:
Ako želite izveštaj gde ćete sami generisati kriterijume po kojima želite da dobijete izveštaj uđite u BackOffice -> izveštaji -> Ispis izveštaja za period, zatim idete na Otvori.

Sa leve strane vam se nalaze kriterijimi po kojima želite da dobijete izveštaje, svaki kriterijum koji bude na DA na izveštaju će uključiti svoje podatke. U donjem desnom uglu podešavate datum za koji želite izveštaj, kliknete na trenutno prikazani datum i selektujte prvi i zadnji dan(period će postati plav) za koji želite dobiti izveštaj. Pritiskom na ispiši vam izlazi izveštaj na POS pisač. Ovaj izveštaj je moguće dobiti samo na POS štampaču.

Grafički prikaz podatka
Ako želite izveštaj koje će imati i grafički prikaz podatka uđite u BackOffice pa Analitika koja vam se ujedno otvara i samim pokretanjem BackOffice-a. Odmah po otvaranju dobitćete dijagramski prikaz vašeg prometa za selektovani period. Plava crta prikazuje vaš trenutni promet, dok crvena crta pokazuje promet od pre sedam dana. Na ovaj način možete dobiti prvi indikator da li vaš promet raste ili pada u odnosu na prethodni period.

Na dnu prikaza imate i izveštaj za Artikle, Operateri, Porezi, Utrošena roba i sl. (prikaz ovih kategorija je podesiv klikom na ikonicu koja simbolizuje podešavanje, a nalazi se u gornjem desnom delu prozora). Klikom na Artikli dobićete brojčani i grafički prikaz prodaje artikala za željeni period.

Izveštaje možete ispisati i na POS I A4 račun, a po potrebi i eksportovati u Excel (CSV format).