Bez tačnog vođenja skladišta nema ni profitabilnog posla.

"Prestani bespotrebno gubiti svoj novac i kreni sa svakodnevnim vođenjem svog skladišta" – savet je mnogih iskusnih ugostitelja koji su u praksi izgubili dosta novca zbog netačnog i ne svakodnevnog vođenja skladišta. Samo na ovaj način uspećeš iz svog posla izvući maksimalnu dobit.

Bez tačnog vođenja skladišta nema ni profitabilnog posla.

Upravljaj efikasno skladištem i usmeri se na donošenje vrednosti kroz skladišne operacije

Jedini način kako uspostaviti pravila je definisati procese i procedure u skladištu

Unesi robu na skladište

Unesi robu na skladište

Uslovi za efikasno vođenje skladišta, je svakodnevno zaduživanje pristigle  robe od dobavljača sa nabavnom cenom i količinom.

Pregledaj stanje robe

Pregledaj stanje robe

Budi u toku poslovanja putem brzog pregleda stanja robe sa prikazanim količinama i finansijskom nabavnom vrednosti.

Izvrši korekciju zaliha robe

Izvrši korekciju zaliha robe

Kada utvrdite neslaganje fizičkog stanja robe i robe koje se vodi u programu POS Sector, potrebno je napraviti korekcije zaliha robe ili popis robe

Podesi skladište s kojeg će se roba trošiti

Podesi skladište s kojeg će se roba trošiti

POS Sector je u svom radu prilagođen radu s više različitih skladišta, a svakoj kategoriji artikala možete definisati različito skladište sa kojeg će trošiti robu.

Promeni pogrešno unesene jedinice mere

Promeni pogrešno unesene jedinice mere

Pregledom svih roba  sa jasno naznačenom merom, promeni prvobitno pogrešno unesene jedinice mere za svaku robu ponaosob.

Prati nabavku robe po dobavljačima

Prati nabavku robe po dobavljačima

Prati nabavku robe po dobavljačima, prepoznaj razlike u cenama i brzo reaguj. Na ovaj način samo na razlici cena uštedećeš dosta novca.

Skladište ne postoji u vašem objektu samo radi sebe, već kao servis za zadovoljavanje potreba vaših gostiju

Konačno sam uspela da pronađem program koji mi definiše tačno stanje lagera. Imam konkretne analize i izvešća i stvarno znam kako mi posao u određenom momentu ide. Za korišćenje baš jednostavan. Ma odlično, preporučujem od srca!

Hana, vlasnica Food House

Rešenje koje značajno poboljšava poslovanje te neutralizuje odnosno smanjuje troškove i donosi rezultate brzo

Prepoznaj i povećaj nabavku robe koje su povećane u prodaji i obezbedi dovoljne količine.

Prepoznaj i povećaj nabavku robe koje su povećane u prodaji i obezbedi dovoljne količine.

Otkrij

Otkrij "mrtve" zalihe još u ranoj fazi kada se još prodaju - ali slabije, da kasnije ne postanu trošak.

Definiši sigurnosne zalihe za svaku robu na temelju dostupnosti i prodaje.

Definiši sigurnosne zalihe za svaku robu na temelju dostupnosti i prodaje.

Stalno prati i kontroliši zalihe, upoređuj sa zacrtanom strategijom i politikom zaliha.

Stalno prati i kontroliši zalihe, upoređuj sa zacrtanom strategijom i politikom zaliha.

Nas je najviše oduševilo što su nas naučili pravilno voditi normative. Prije smo radili na način da kad otkucamo kafu, samo nam se kafa skida s lagera. To je greška. Treba da se s lagera skine i mleko i šećer. Neverovatno da prije nismo vodili računa o tome, a tako je jednostavno.

Marko i Marina, vlasnici restorana Skala

Život znači “isprobavati stvari da vidiš da li rade”

Uspeh ti dolazi pod noge. Idi njemu u susret...