Partner program za firme i pojedince

Partner program namenjen je firmama ili pojedincima koji žele prodavati, održavati POS Sector davati podršku klijentima te širiti mrežu korisnika POS Sectora.

Partner program za firme i pojedince

Koji su uslovi za partnerstvo?

U ponudi imamo više verzija programa, koje se razlikuju cenovno i funkcionalno. Sve cene vidljive na našoj stranici. su cene za krajnjeg korisnika, a vama kao našem zastupniku bi pripadalo 30% od ukupne prodaje.

Pored ovih 30% vaša je i zarada na instalaciji programa, obuci, unosu artikala i sl. Mnogi naši partneri prodajom POS Sector-a su sebi otvorili vrata i za davanje drugih usluga klijentu poput prodaje i održavanja hardware-a te usluga konsultacija.


Napomena: Svi korisnici sa vašeg područja koji se jave nama direktno , prosledićemo ih vama.

Koje su obaveze partnera?

Princip rada je da mi vama dajemo podršku, a vi krajnjem korisniku, naravno dok ne steknete sposobnost za davanje podrške mi ćemo je pružati krajnjem korisniku.

Moguće je napraviti i integraciju sa knjigovodstvenim sistemom preko našeg API-ja koji je otvorenog tipa i iz kojeg se uz korišćenje standardnih metoda mogu preuzimati podaci i dalje ih obrađivati.

Kako postati partner?

Način kako postati partner je veoma jednostavan. Za prvi korak potrebno je da zatražite da vam pošaljemo službene uslove. Pored zahteva poželjno je da napišete i više informacija o firmi/sebi, iskustvima sa pos softverima i planovima kako vidite saradnju sa POS Sectorom.

Ukoliko želite radi lakše komunikacije možete me dodati i na skype, moj skype je possector. Nadam se vašem skorom odgovoru i početku saradnje.

  • Recite nam koju reč o vama i kako možemo sarađivati

POS Sector u Brojevima

u 19 zemalja širom sveta naši partneri distribuiraju i održavaju POS Sector
7827 objekata u svetu koristi POS Sector u svakodnevnom radu
6,5 miliona računa korisnici izdaju godišnje preko POS Sectora