Mobilna aplikacija za ugostiteljstvo - POS Sector

Program za ugostiteljstvo koju koristi više od 3800 ugostitelja u Evropi

Mobilna aplikacija za ugostiteljstvo - POS Sector
Isprobaj POS Sector Besplatno Bez obveza! Bez ugovora!

Koristi mobilno naručivanje i povećaj brzinu promene stolova za 20%

Ako si ugostitelj sa velikim brojem udaljenih stolova od šanka/kuhinje ili ako imaš nezgodne stepenice na koje konobari gube dragoceno vreme i tvoj profit, iskoristi prednosti rada sa tabletima za šta su mobilne aplikacije za ugostiteljstvo POS Sector i namenjene.

Kada konobari koriste tablet u svom radu, ne samo za vip goste ili vip usluge, ne moraju ići do računara i kucati narudžbinu ili račun. Do šanka ili kuhinje konobar odlazi samo kada je narudžbina gotova i naravno da donese prljave čaše i tanjire.

Za ovaj sustav usluge ne treba vam sada stalna internet konekcija. Vrlo je važno da svi gosti budu maksimalno zadovoljni uslugom. Upravo ovaj sistem mobilnog i način rada vam omogućava da se posvetite gostu što osigurava veći profit i zadovoljstvo za sve korisnike.

Konobar prima narudžbinu za stolom, dok razgovara sa gostom i umesto da ide do šanka da bi je prepisao sa bloka, konobar koristi tablet da je prosledi kuhinji. Bez duplog posla. Bez praznog hoda.

Tokom leta promet u lokalu je 8 do 10 puta veći nego zimi i bitno je ubrzati prenos narudžbina od konobara koji narudžbinu preuzima od gosta, do kuhinje i/ili šanka.

Tablet je odlično rešenje jer konobar uzima narudžbinu redom sa nekoliko stolova,a vreme se ne gubi jer je narudžbina izašla na štampaču u kuhinji u trenutku kad je preuzeo (nezavisno od toga što konobar nakon toga odlazi na druge stolove).

To smanjuje “pritisak” velikog broja istovremenih narudžbina u kuhinji i olakšava izdavanje narudžbina. Napravili smo i malu analizu… prosečno vreme posluživanja hrane “starim sistemom” (bez tableta) bilo je 20 do 30 minuta. Sa tabletom treba 10 do 15 minuta. Čak i “stariji” konobari nemaju problema sa navikavanjem na tehnologiju. Želeli smo tablete da “ugasimo” tokom zime, a “stariji” su tražili da ostavimo u pogonu barem jedan 🙂

 

Damir Bumbulović

Mobilno naručivanje pomaže da povećate brzinu promene stolova

Tako da konobari koriste tablete za uzimanje narudžbina i šalju iste automatski u šank ili kuhinju putem WiFi veze.

Mobilno naručivanje pomaže da povećate brzinu promene stolova

Kitchen Display

Ekran za primanje narudžbina i poziv konobara u kuhinju

Iako ispis narudžbina u kuhinji i šanku poboljšava i ubrzava poslovanje, radi se o jednosmernoj komunikaciji. Kuhinja nema mogućnost obaveštavanja konobara o spremnoj narudžbini, pa konobar mora često proveravati je li narudžbina spremna. Kako bi rešili ovaj problem, razvili smo Kitchen display, aplikaciju koja omogućava dvosmernu komunikaciju između konobara i kuhinje

Kitchen display je touch screen monitor ili tablet koji beleži narudžbine na monitoru, te kuvaru daje mogućnost poziva konobara nakon spremljene narudžbine.
Kuvar može da vidi koji je konobar, za koji sto i pre koliko vremena poslao narudžbinu, što mu olakšava odlučivanje, koju narudžbinu prvo spremiti.

Kitchen Display

Zašto koristiti Kitchen Display:

  • Nema grešaka u prosleđivanju narudžbina
  • Jednostavna organizacija pripremanja narudžbina
  • Pozivanje konobara kada je narudžbina spremna
  • Ušteda na papirnim rolama

Mobilna aplikacija za ugostiteljstvo POS Sector pored prednosti rada s tabletima ima mogućnost korišćenja Kitchen Display-a zajedno sa tabletima. Velika prednost je u tome što dobijate dvosmernu komunikaciju.

Konobar šalje kuhinji sa udaljene lokacije narudžbine, a kuhinja obaveštava konobara kada je narudžbina spremna. Bez razgovora! Aplikacija osigurava ugodan rad, ne zahteva mnogo opreme, a o svim problemima se brine garancija koja je 24 meseca.

Aplikacija fiskalne blagajne ima brz rad i štampanje računa, a za štampanje dokumenata brine se termalni štampač.

Štampač je uređaj koji dolazi u više verzija. Postoji štampač sa termo rolnom i matrični štampač. Pored toga štampač se deli i po različitoj širini trake od 58 – 80 mm trake za ispis računa. Preporučujemo štampač sa 80mm trakom zbog veće preglednosti informacija i bržeg štampanja računa.

 Naše mobilne aplikacije za ugostiteljstvo nisu ograničene u svom radu na jednu platformu poput android platforme. POS Sector radi na svim uređajima s android sistemom, kao i na svim glavnim platformama uključujući i iPhone, iPad i iPod ili neki drugi tablet uređaj.

Radi ono što Voliš
POS Sector će se Pobrinuti za Ostalo!

Program za ugostiteljstvo koju koristi više od 3800 ugostitelja u Evropi

Radi ono što Voliš<br>POS Sector će se Pobrinuti za Ostalo!
Isprobaj POS Sector Besplatno Bez obveza! Bez ugovora!