Fiskalne Kase POS Sector

Program koju koristi više od 3800 objekata

Fiskalne Kase POS Sector
Isprobaj Besplatno POS Sector Bez obveza! Bez ugovora!

Znaš li zašto se preko 3000 korisnika odlučilo za  POS Sector?
Testiraj besplatno program za ugostiteljstvo POS Sector pre svoje konačne odluke o kupovini ili najmu i tek onda odluči da li ti naš program za ugostiteljstvo odgovara za tvoje poslovanje. Naravno, bez obveza i ugovora te sa mogućnosti dodatnog bonusa za sve nove korisnike u vidu besplatne online instalacije i fiskalizacije.

Zašto vam predlažemo besplatno testiranje?
Na ovaj način kroz praktični testni rad, bez plaćanja unapred, saznaćeš sve pojedinosti vezane za samostalno dodavanje novog artikla ili promenu cena artikla, kucanje računa, storniranje računa ili izdavanje računa, dodelu poreske stope artiklu, promenu načina plaćanja ili podelu računa te način na koji ćeš dobiti izveštaje za kraj smene, pojedinačne ili periodične izveštaje.

Koristi program za fiskalne kase POS Sector u svom objektu 30 dana besplatno! Bez Obaveza i Ugovora!

Moja iskustva sa POS Sectorom su više nego dobra. Susretljivost ljudi iz POS Sectora i strpljenje prilikom rešavanja svih mojih nedoumica i početničkih grešaka su bila iznad mojih očekivanja.

U svakom trenutku su mi pružili potrebnu podršku i vrlo smo lako i jednostavno posložili sve potrebno za nesmetani rad mog programa , tako da mogu bez problema preporučiti program i tim svakome kome treba program koji se lako i jednostavno koristi i iza kojeg stoji dobra podrška.

Laura Babović – Laurin Svet

Namenjen je za sve ugostiteljske objekte i uslužne delatnosti (frizerske salone, pekare, mesare, kioske…)

Prvi paket Lite verzija programa za ugostiteljstvo POS Sector namenjena je za male korisnike, koji žele da jednostavno i brzo izdaju račun i da imaju mogućnost rada sa dodatnim načinima plaćanja i osnovne analize prodaje koja se ogleda u periodičnim izveštajima po željenim parametrima.

Ako nemate potrebu da vodite zalihe robe, a želite da ispunite sve druge zakonom propisane norme za fiskalizaciju, program za fiskalne kase POS Sector Lite verzija je pravi izbor za Vas. Prvi paket “Programa za fiskalne kase POS Sector Lite” po ceni od 199 Evra za kupovinu ili 19 Evra mesečno za najam, namenjen je za sve ugostiteljske objekte i uslužne delatnosti (frizerske salone, pekare, mesare, kioske…) kojima su dovoljne sledeće funkcionalnosti našeg rešenja:

Program za ugostiteljstvo POS Sector Lite sadrži:

 • Jednostavno izdavanje računa
 • Samostalno dodavanje novih artikala, promenu cena i drugih podataka
 • Dodatne vrste plaćanja (Kreditna kartica, Virman, Ček)
 • Popust na određenu stavku ili celi račun
 • Naplata po klijentima

Fiskalizacija nam ne predstavlja problem!

Fiskalizacija fiskalnih kasa ili štampača uz naše rešenje obavlja se sigurno i brzo. Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezana za ovu temu ili ukoliko neste sigurni da li oprema koju posedujete može da se koristi sa POS Sector-om, ili Vam je potrebna oprema, slobodno nas kontaktirajte.

Fiskalizacija nam ne predstavlja problem!

Standard paket Fiskalne Blagajne POS Sector

Bez obzira o kojoj se veličini objekta radilo, kafići, barovi i klubovi imaju slične probleme. Jedan od njih je i "Rush Hour", period dana kada imate najveći broj gostiju. Zbog toga program za ugostiteljstvo preko kojeg izdajete račune mora biti brz i jednostavan za korišćenje.

Standard paket je kompletan paket za vođenje ugostiteljskog objekta sa sledećim funkcionalnostima:

 • Izdavanje računa
 • Komplet analiza i izveštaja vezanih za prodaju artikala
 • Rad po stolovima
 • Rad sa happy hour cenama
 • Kreiranje normativa (povezivanje Artikala i Repromaterijala)
 • Kompletna analiza i izveštaj utrošenog materijala
 • Komplet skladišno poslovanje (Prijem i izdavanje robe)
 • Kompletna analiza prometa i stanja skladišta

Iskoristi mogućnost jasne analize poslovanja u slikama

Slika vredi više od hiljadu reči, a da je to tačno upravo ćete se uveriti U POS Sector-u. Bez suvišne hrpe brojeva, poslovanje prikazano u kombinaciji brojeva i dijagrama sa jasno istaknutim top informacijama jasnije Vam oslikava pravo stanje i daje mogućnost pravovremenog delovanja s ciljem poboljšanja poslovanja ili zaustavljanje negativnog trenda.

Iskoristi mogućnost jasne analize poslovanja u slikama

Profesional paket za one kojima je potrebno još više

Prednost korišćenja Kitchen Display-a zajedno sa tabletima, je u tome što dobijate dvosmernu komunikaciju. Konobar šalje kuhinji sa udaljene lokacije narudžbine, a kuhinja obaveštava konobara kada je narudžbina spremna. Bez razgovora!

Mobilo naručivanje

Mobilo naručivanje

Korišćenje tableta sprečava razgovore i greške pri prosleđivanju narudžbina od gosta, preko konobara, do kuhinje.
Konobar prima narudžbinu za stolom, dok razgovara sa gostom i umesto da ide do šanka da bi je prepisao sa bloka, konobar koristi tablet da je prosledi kuhinji. Bez duplog posla. Bez praznog hoda.

Kuhinjski monitor

Kuhinjski monitor

Kitchen display je touch screen monitor ili tablet koji beleži narudžbine na monitoru, te kuvaru daje mogućnost poziva konobara nakon spremljene narudžbine. Kuvar može da vidi koji je konobar, za koji sto i pre koliko vremena poslao narudžbinu, što mu olakšava odlučivanje, koje narudžbine prvo spremiti.

U paketu za profesionalce sa mobilnim naručivanjem i KDS-om uključene su sledeće mogućnosti:

 • Izdavanje računa
 • Komplet analiza i izveštaja vezana za prodaju artikala
 • Kreiranje normativa (povezivanje Artikala i Repromaterijala)
 • Kompletna analiza i izveštaja utroška materijala
 • Komplet skladišno poslovanje (Prijem i izdavanje robe)
 • Kompletna analiza prometa i stanja skladišta
 • Rad u mreži
 • Rad s tabletima
 • Rad s kuhinjskim monitorom

Za mene lično jedna od najvažnijih stavki u ugostiteljskom poslovanju su tačno definisani normativi.  Sa tačno unesenim merama sastojaka nekog jela ili pića, sada mogu pratiti celo svoje poslovanje kroz potrošnju i trenutno stanje skladišta.

Ovo je bio jedan od mojih glavnih preduslova za odabir programa. POS Sector je u potpunosti  ispunio sva očekivanja koja sam od njega zahtevala.

Martina Mudrenović – Food Haus

Radi ono što Voliš
POS Sector će se Pobrinuti za Ostalo!

Program za fiskalne kase koji koristi više od 3800 objekata

Radi ono što Voliš<br> POS Sector će se Pobrinuti za Ostalo!
Isprobaj POS Sector Besplatno Bez obveza! Bez ugovora!