Besplatni program za ugostiteljstvo - POS Sector

Besplatno preuzmite najnapredniji program na tržištu za komunikaciju sa Vašim fiskalnim uređajem

Besplatna fiskalna kasa koju koristi više od 4000 ugostitelja, potpuno integrisana sa zakonskim propisima u Srbiji, a podržana je i komunikacija sa većinom fiskalnih uređaja.

Pouzdana i proverena, od sada i u besplatnoj verziji.


Srpsko Andrejevo Selo

Nakon više godina mučenja sa raznim programima, napokon smo pronašli nešto posebno. Osećaj kada radite, a alati Vas "ne koče" je neprocenjiv. Preporučio bih POS Sector svakom ozbiljnom ugostitelju.

Šta dobijam sa besplatnom verzijom POS Sectora?

Potpuno funkcionalan program povezan sa fiskalnom kasom

Besplatna verzija pruža Vam pristup svim osnovnim opcijama standard verzije programa. S ovom verzijom ćete biti u mogućnosti da vodite analitiku i skladište, štampati račune i biti potpuno spremni za rad.

Program namenjen ugostiteljima

Naša specijalnost su ugostitelji. I sami smo se nekada bavili ugostiteljstvom i znamo sve Vaše probleme u poslovanju. Iako POS Sector može da radi u svim oblastima i delatnostima.


 Koliko dugo mogu koristiti program

Ovo će najviše zavisiti od vrste objekta koji vodite. Program je podešen da se koristi do kad god imate mjesta u Vašoj bazi podataka. Ovo znači da će manji preduzetnici moći koristiti program čitav život, dok će srednji preduzetnici s caffe barovima ili restoranima program koristiti između 4 do 12 meseci.

Koje su razlike između plaćene i besplatne verzije

S besplatnom verzijom dobijate samo osnovne mogućnosti programa. Isto tako s besplatnom verzijom programa ne dobijate korisničku podršku, koju ukoliko kupite program imate 24/7h.

Instalirajte POS Sector i prepustite fiskalizaciju profesionalcima.

Posvetite se onome što je stvarno bitno, a to su vaši gosti.

Preuzmite POS Sector besplatno!

Branko Vajagić

Maxi Food

Vođenje skladišta zna biti komplikovano i ugostitelji taj deo posla najčešće prepuste računovođama. POS Sector nas je oduševio svojom jednostavnošću u tom segmentu i uštedeo nam novac, vreme i živce.

Koje opcije sadrži besplatna verzija programa?

Besplatna verzija sadrži celokupan Standard paket POS Sectora

To uključuje sve osnovne opcije: izdavanje računa, dodavanje artikala i osnovne analitike, ali i napredne opcije koje će Vam sigurno trebati u vođenju ugostiteljskog objekta.

Glavne mogućnosti Standard verzije:

Jednostavna kontrola robe

Budi u toku poslovanja putem brzog pregleda stanja robe sa prikazanim količinama i nabavnom cenom. Želite li uspešno voditi skladište, potrebno je imati kontrolu nad svakodnevnim zaduživanjem pristigle robe, kao i na potrošnju.

Mobilni rad po stolovima

Rad po stolovima

Ukoliko vodite restoran ili imate bilo kakvu ponudu hrane u vašem lokalu, ova opcija je neizbežna. Raspored stolova kreirajte po vašoj želji jednostavnim drag and drop interfejsom. Kucajte narudžbine po stolovima i kasnije po potrebi naplatite račune.

fiskalna blagajna za ugostiteljstvo dodjeljivanje popusta


 Rad sa happy hour cenama

Želite li da organizujete dnevne akcije, popuste u određenom vremenskom periodu ili posebne ponude na određene artikle? Za to imamo rešenje. Sa POS Sectorom  postavićete popuste za 5 minuta, a mi ćemo se pobrinuti za legalnost.

Deljenje računa

Spremili ste porudžbinu za sto, gosti žele da plate ali svako za sebe. Vama je problem jer sve ispisujete na jedan račun. Mislili smo i na takve situacije. S opcijom deljenja računa izdajte račun svakom gostu posebno i naplatite im samo ono što su oni poručili.

Haris Bidžević

Restoran Kanjon, Prijepolje

Tokom leta promet u lokalu je 8 do 10 puta veći nego zimi i bitno je ubrzati komunikaciju s kuhinjom. Uvođenjem tableta drastično smo smanjili vreme porudžbine. Čak su se i stariji konobari brzo naučili na njih i sada ne mogu bez tableta.

Zašto nudimo besplatnu verziju programa našim korisnicima?

Zbog promena na tržištu i potreba naših korisnika osetili smo potrebu da za nove korisnike ponudimo besplatnu verziju programa. 

Jasni su nam Vaši strahovi ukoliko ste novopečeni ugostitelj i tek pokrećete svoj prvi posao. Imate velike početne troškove i niste sigurni hoće li Vaš budući posao upaliti. 

Još jedan od razloga je i sam kvalitet programa. Niko Vam ne može garantovati da će on odgovarati Vašim potrebama. 

Iz tih razloga odlučili smo Vam ponuditi besplatnu verziju programa. Želimo da program sami besplatno preuzmete, koristite i vidite da li Vam odgovara.

Besplatna verzija programa ima ograničenu bazu podataka i dobićete obaveštenje kada se popuni. Ipak, ako ste mali korisnik, program ćete moći koristiti zauvek.

Preuzmite POS Sector besplatno!