POS Sector BackOffice

koristi više od 7000 menadžera

POS Sector BackOffice
Isprobaj POS Sector Besplatno i postani jedan od njih

Koliko Para je Tvoj Ugostiteljski Objekt izgubio Danas?

Odgovor na ovo pitanje možeš dobiti analizom dnevnih izveštaja o ukupnom prometu, prodaji po stavkama iz menija i izveštaja o radnim satima tvog osoblja. Svaki od ovih izveštaja je moćan alat za planiranje i praćenje tvojih ciljeva. Analizom dnevnih izveštaja bićeš u mogućnosti:

Da napraviš projekciju prometa i dobiti na mesečnoj osnovi, da postaviš realne poslovne ciljeve i izvršiš bolju organizaciju osoblja i na ovaj način minimalizuješ troškove za osoblje.

Da prepoznaš omiljene stavke sa menija pa da napravš izmene u ponudi kao i korekcije cena određenih stavki iz menija za bolje rezultate prodaje.

Koristi Izveštaje. Moćno oružje uspešnih menadžera.

Pregled i ispis svih potrebnih izveštaja poput izveštaja na kraju smene ili pojedinačnih i zbirnih periodičnih izveštaja su veoma pregledna i jednostavna za analizu u POS Sectoru. Ispisuju se na POS i A4 štampaču i prilagođeni su za eksport.

Izveštaj na kraju smene

Izveštaj na kraju smene

Pokazuje promet po zadatim kriterijumima unutar jedne smene, poput pregleda po artiklima, operaterima, porezima, vrsti plaćanja, kupcima i sličnim parametrima. Sve aktivacije željenih informacija i pregledi izveštaja su na jednoj formi u kojoj trenutno odabirete željenu vrstu izveštaja i dobijate rezultate spremne za ispis.

 

Periodični izveštaj

Periodični izveštaj

Prikazuju pojedinačni prikaz prometa sa svim željenim kriterijumima, za traženi vremenski period, za jedan ili više dana ili više godina poslovanja, ako je potrebno.  Kriterijumi za pregled su vezani za prodaju  po artiklima, konobarima, porezima, izveštajima o potrošenoj robi, pregledu svih računa, vrsti plaćanja. Izveštaji se ispisuju na A4, ili POS printeru, a prilagođeni su i za eksport.

 Zbirni izveštaji

 Zbirni izveštaji

Omogućavaju vam da sve izveštaje kreirate po vašoj potrebi, odnosno volji. Izveštaj može da sadrži sve željene informacije i pogodno je za brzo, sveukupno izveštavanje. Ispisuje se na POS i A4  štampač te su prilagođeni za eksport.

Pregledan dijagramski prikaz

Pregledan dijagramski prikaz

Poslovanja za trenutni period sa upoređivanjem sa periodom od sedam ili mesec dana,  daje ti pregled poslovanja iz druge perspektive. Dodatna opcija za brzi pregled je top 5 artikala, operatera, utrošene robe i poreza.

 

Da li znaš da...

Zbog ne redovne analize profitabilnosti, odnosno ne redovnog popisa, usled krađa, besplatnih pića, prosipanja pića i ostalih rashoda.

20% mesečno gubi svaki prosečan bar od svoje prodaje
10000 - 200000 Dinara mesečno gubiš, a da toga nisi ni svestan!
$11 Milijardi mesečno gubi celokupna ugostiteljska industrija

Rad s normativima je uslov za moje poslovanje

Za mene lično jedna od najvažnijih stavki u ugostiteljskom poslovanju su tačno definisani normativi.  Sa tačno unesenim merama sastojaka nekog jela ili pića, sada mogu pratiti celo svoje poslovanje kroz potrošnju i trenutno stanje skladišta.

Ovo je bio jedan od mojih glavnih preduslova za odabir programa. POS Sector je u potpunosti  ispunio sva očekivanja koja sam od njega zahtevala.

Martina Mudrenović – Food Haus

Radi ono što voliš
POS Sector će se pobrinuti za ostalo!